Wittenborg

Wittenborg automater

Wittenborg er en dansk virksomhed, der producerer forskellige Wittenborg automater, deriblandt også Wittenborg kaffeautomat. Det blev grundlagt tilbage i 1924, hvor Alexander Wittenborg lavede verdens første salgsautomat. Ved at vælge en Wittenborg kaffeautomat kan du vide dig sikker på, at den er af rigtig høj kvalitet, og at den laver super lækker kaffe, kakao mm.. Der findes en del forskellige modeller fra Wittenborg, såsom Wittenborg FB55, Wittenborg FB5100 og Wittenborg FB7100 m.fl..

Wittenborg FB55
Wittenborg FB55 er en kompakt varmdriksautomat, som serverer kaffe af rigtig høj kvalitet. FB55 kan servere friskbrygget kaffe i mange forskellige størrelser, og en sådan maskiner er perfekt til kontorer, receptioner mm.. Denne kaffeautomat er også yderst nem at rengøre, så det er en bekymring mindre ved at vælge en Wittenborg kaffeautomat.

Wittenborg FB5100
Wittenborg FB5100 er en kaffeautomat, som serverer lækre varme drikke, som både kaffe, kakao, og alt her i mellem. Med en Wittenborg FB5100 kan man både få friskbrygget kaffe til kop og kande, og er derfor velegnet til kontorer, som holder møder mm.. Wittenborg FB5100 kan fås i forskellige farver, så den med sit lækre design kan passe ind et hvert sted.

Wittenborg FB7100
Wittenborg FB7100 er en kaffeautomat, der serverer kaffe mm. i rigtig høj kvalitet. Wittenborg FB7100 serverer portioner, som både passer til kopper og kander. Derudover er Wittenborg FB7100 yderst nem at vedligeholde og rengøre, så man hele tiden kan få god og lækker kaffe.